AB40 Kick-off weekend

Om het veertigste concertseizoen te openen, plannen we een feestweekend met verschillende Belgische labels aan het roer.

2manydjs

AB40 Kick-off

2manydjs, Asa Moto, The Future Sound of Antwerp, Nosedrip, Victor De Roo & many more.

Wat heb ik gemist?
Global Street Sounds

Global Street Sounds

Feat. La Yegros + Daniel Dzidzonu + Susobrino

Wat heb ik gemist?

AB geeft het roer uit handen

Tijdens het feestjaar geeft AB de programmatiesleutel meermaals door aan (inter)nationale curatoren die al een tijdlang aan het muziekhuis verbonden zijn. Gloednieuw Brussels festival curated by Primavera, BRDCST, Best Kept Secret,…

AB serveert een GRAND CRU seizoen

Ancienne Belgique

40 jaar AB, dat smeekt om een grand cru seizoen! Of wat dacht u van Bill Callahan, soulsensatie Celeste, de zinderende black metal meets shoegaze van Deafheaven, Little Simz, Jordan Rakei, tweedaagse concertreeksen met King Gizzard & The Lizard Wizard en Yungblud, de neoklassieke held Nils Frahm, Stef Kamil Carlens, Brihang, het nakende afscheid van The Van Jets, Whitney , Sigrid, Half Moon Run, Denzel Curry en Chassol?

Ontdek de volledige agenda

Kerkconcerten

AB luistert naar de fluisterende zeitgeist. Om te boeten voor uw en onze zonden slopen we een jaar lang heilige huisjes met een reeks zaligmakende kerkconcerten op wandelafstand van de AB.

Kerkcconcert

Zo palmen we opnieuw de Begijnhofkerk in waar ooit de grootste begijnengemeenschap van het land huisde. Voor het eerst concerteren we in de St-Michiels- en St-Goedelekathedraal nabij het Centraal Station en wordt Les Brigitinnes een vaste stek voor het Londense Church Of Sound, zeg maar de nieuwe Londense hot spot die jazz naar kerken brengt.

Echo Collective plays Jóhann Jóhannsson’s ’12 Conversations < With Thilo Heinzmann’ + Martin Kohlstedt (solo)

Begijnenhofkerk Brussel

Church Of Sound le + Pharaoh Sanders Songbook

Brigitinnekerk Brussel

Le Mystère des Voix Bulgares -A Christmas Mystery

St-Michiels- en St-Goedelekathedraal Brussel (jawel heet echt zo)

AB40, een grand cru concertseizoen!

Check de agenda